Forside

Professionel

Hjemmeside

Bygget med verdens førende CMS - WordPress.

Drømmer du om en hjemmeside, der ikke koster spidsen af en raket og tilbyder et hav af funktioner som nemt kan udbygges uden du skal kode noget selv?

Vedligeholdelse

Sov trygt om natten velvidende at din WordPress hjemmeside bliver opdateret sikkert, har pålidelig off-site backup der nemt kan gendannes uden du skal røre en finger.

Fuld serviceaftale

Vi sørger for backups, opdateringer, performance og SEO optimering og du får alt udført arbejde opsummeret en gang om ugen i en rapport fra 220,-
Læs mere

Support

Har du brug for en god ven du kan ringe til, når du har brug for hjælp til din WordPress hjemmeside?

Vi hjælper dig gerne

Du får fuld adgang til vores vidensdatabase og kan stille så mange spørgsmål du vil hver måned.
Læs mere
Forside 1

“Webdesign er lidt som et køleskab. Hvis ikke det virker, stinker det.”

- Christian Schou
CASES

Vi har mere end 8 års erfaring med WordPress, her er lidt løsninger vi har lavet.

GOG_Handbold

GOG Håndbold

GOG er en dansk håndboldklub med base på Øst- og Sydfyn i de tre små byer Gudbjerg, Oure og Gudme. Klubben blev stiftet i 1973. Klubbens damehold kom for første gang op i den bedste række i 1985 og har siden dengang været én af de absolutte topklubber i dansk kvindehåndbold.

logo_opdateret220x220

Tømrer Jan Køster

Højt kvalitetsniveau, tilfredse kunder og den bedste garanti er noget af det du finder hos Tømrermester Jan Køster. Vi har leveret en enkelt hjemmeside der repræsenterer Jan på internettet og viser hans projekter, udtalelser og ydelser frem. Samtidig har vi gjort det nemt at kontakte ham gennem siden.

jo-logo

Joachim Øllgaard

Joachim er freelance fotograf og har taget billeder af nogle fantastiske steder i verden. Disse billeder vil han gerne sælge på internettet og det hjælper vi ham med hos WP Webdesign.

Skab resultater

Godt design, giver dig klare resultater.

En hjemmeside skal ikke kun indeholde tekst og se godt ud. Den skal også være funktionel. Hele ideen er at du med hjælp fra dit website nemmere skal kunne vejlede dine kunder og føre dem til en beslutning der betyder salg til dig.

Fremragende service – og fantastisk resultat. Jeg benyttede Christian til at videreudvikle min hjemmeside på det tekniske plan og kan i dag være sikker på, at siden står knivskarpt på den front. Christian er altid til rådighed i tilfælde af problemer samt uddybende spørgsmål, og man er ikke i tvivl om, at siden er i trygge hænder. Jeg takker Christian for en sublim service og for et fremragende stykke arbejde!

Mads Øland-Petersen

Vores primære evner

Ihvertfald når det kommer til WordPress.

01. Feature
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor adipiscing elit dolor adipiscing
Learn More
02. Feature
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Learn More
03. Feature
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Learn More