Professionel WordPress vedligeholdelse

Professionel WordPress vedligeholdelse

Drop det sure arbejde og sov trygt om natten


WordPress support- og vedligeholdelsesaftale

Slip for den sure pligt og lad WP Webdesign stå for vedligeholdelse af WordPress

Professionel WordPress vedligeholdelse 1

Derfor er det vigtigt

En uopdateret WordPress hjemmeside er lidt som når du tager på en restaurant hvor der er fri buffet. Den er fyldt med guf hackerne kan bruge til at skaffe sig adgang til din hjemmeside med.

Mange WordPress hjemmesider indeholder personfølsomme informationer og data som ikke skal i de forkerte hænder. Derfor er det yderst vigtigt at man får opdateret sin WordPress hjemmeside til seneste version.

Fokuser på din forretning

Vi ved godt det ikke er en spændende opgave og som til tider kan være ganske tidskrævende. Derfor kan du overlade det til WP Webdesign og fokusere på det du er god til!

Vi sørger for sikre automatiske opdateringer af dine plugins, tema og selve kernen af WordPress. Alle opdateringer bliver udført under forudsætning af vi har en backup inden opdatering, så din hjemmeside aldrig går ned i tilfælde af der er et plugin som ikke er kompatibelt med nyere version af kernen eller dit tema.

WordPress facts

Husker du at opdatere?

Rigtig mange glemmer at opdatere deres tema, plugins og selve kernen af WordPress. Det gør hele websitet mere sårbart overfor hackere der har små crawlere ude som konstant tjekker om der er det mindste hul i muren.

Vi tjekker dagligt din WordPress installation for om der er tilgængelige opdateringer og sørger for at installere dem med det samme, hvis de er kritiske.

Procentdel af WordPress hjemmesider der ikke er opdateret til seneste version i kernen.
74%
Procentdel af hjemmesider der hackes fordi de glemmer opdateringerne.
52%
Ejere af WordPress hjemmesider, der ikke har overvejet hackere.
77%
Professionel WordPress vedligeholdelse 2
Professionel WordPress vedligeholdelse 3

Skræddersyet WordPress vedligeholdelse

En løsning tilpasset din hjemmeside

WordPress hjemmesider er ikke ens, det ved vi alt om. Derfor analyserer vi først hele din installation for, at finde ud af om der er nogle steder vi skal være ekstra opmærksomme når vi opdaterer. Derefter tilpasser vi opdateringerne til at de reflekterer de beslutninger vi drager på baggrund af den analyse vi udfører.

En gang om ugen leverer vi en rapport, hvor du får en status på hvordan din WordPress hjemmeside har det og det arbejde vi har udført på den i løbet af ugen. Du kan selvfølgelig selv bestemme hvilken dag den skal komme på eller om cyklussen for levering af rapporten skal være anderledes.


Se en rapport

Mere end bare vedligeholdelse

Overvågning, premium plugins, optimering og cloud backups

Vi samarbejder med nogle af de bedste WordPress udviklere i branchen. Derfor er vi også stolte af, at kunne tilbyde installation og konfiguration af Schema Pro, WP Rocket og iThemes som tilsammen udgør en værdi på mere end 3.000,- DKK (inkl. konfiguration).

Samtidig overvåger vi også din hjemmeside 24 timer i døgnet alle dage året rundt. Oveni tjekker vi dagligt din hjemmeside for malware og performance som du selvfølgelig kan læse meget mere om i rapporten vi sender til dig. Din hjemmeside vil samtidig hver dag, få lavet en backup gemt i skyen.

Premium plugins

Som en del af serviceaftalen installerer og konfigurerer vi også følgende plugins:

Ekstra ydelser

Vi udfører også disse opgaver på din WordPress hjemmeside som en del af serviceaftalen.

  • Overvågning 24 / 7
  • Sikkerhedstjek
  • Overvågning af keywords
  • Optimering af databasen
  • Sikre off-site backups i skyen

Bestil din serviceaftale i dag

Fast pris til kun 299,- pr. måned


Bestil nu

Professionel WordPress vedligeholdelse 4

Vi er med til at skabe internettet

Har du brug for en ny hjemmeside?

Professionel WordPress vedligeholdelse 5

Gør-Det-Selv hjemmeside

Lav selv din hjemmeside på vores WordPress platform. Vi installerer og konfigurerer værktøjerne på dit selvvalgte webhotel.


Læs mere om gør-det-selv hjemmesiden

Professionel WordPress vedligeholdelse 6

Professionel hjemmeside

Lad WP Webdesign stå for hele din nye hjemmeside. Vi tager dig med fra A ↝ B igennem hele projektet og lytter til dine ønsker og ideer.


Læs mere om professionelle hjemmesider