Admin området

Admin området er den administrative del af din WordPress hjemmeside. Normal kan du komme til admin området ved, at besøge wp-admin adressen i din web browser. Her er et eksempel: https://dinhjemmeside.dk/wp-admin/

WordPress admin området er administrations centeret i en WordPress drevet hjemmeside. En administrator har fuld adgang til alle sektioner i WordPress admin området. Brugere med andre roller som redaktør, forfatter eller bidragsyder har begrænset adgang til admin området. Nogle brugere som brugere med abonnent rollen, har kun adgang til deres egen profil i admin området.

I toppen af hver administrationsskærm er en toolbar eller en admin bar. Den giver adgang til flere administrative funktioner. På den venstre side er den primære navigation, der giver adgang til de fleste WordPress administrationsværktøjer. Hver primære sektioner kommer typisk med nogle undermenuer, der kan foldes ud og giver endnu flere funktioner.

Området i midten af skærmen kaldes for arbejdsområdet. Det er her du kan skrive, redigere og slette indlæg / sider samt justere indstillingerne. I bunden af hver administrations side er foden. Foden indeholder links til WordPress og viser versionen af WordPress, der pt. er installeret.

Skriv et svar