Administreret hosting

Administreret hosting vil du mest høre omtalt som dedikeret hosting, administreret WordPress hosting, dedicated WordPress hosting eller managed WordPress hosting. Kært barn har mange navne, men kort fortalt bruges det til at beskrive en hosting løsning, hvor du har din egen dedikerede server med dedikerede ressourcer til din hjemmeside. Administreret WordPress hosting er ideelt for WordPress hjemmesider, med et stort antal besøgende.

Hvis du har din hjemmeside hostet på en delt webserver, deler du serverens ressourcer med andre kunder. Hvis du har en VPS som er en virtuel privat server, deler kunderne stadig maskinen, men ikke ressourcerne for den enkelte VPS. Det smarte man kan gøre er, at dele computeren op i flere virtuelle maskiner, så man kan udnytte den bedre. Det giver dig den fordel at du kan få en billig dedikeret server og ressourcerne for dig selv. Med en dedikeret server leaser / lejer du hele serveren med alle ressourcer.

Dedikerede servere

Dedikeret hosting er ideelt for store organisationer eller hjemmesider med rigtig meget trafik. Kunderne har her fuld kontrol over serveren, som lader dem konfigurere den til lige det de vil. På den måde kan de opnå alle deres krav. Ofte kan du leje serveren administreret og uadministreret – hvis du lejer den administreret, kan du spørge udbyderen til råds, hvis du løber ind i problemer.

Administrerede dedikerede servere er generelt set dyrere. Prisen er en afspejling af hvor mange ressourcer der skal bruges og her er der tale om ting som trafik, diskplads, RAM og CPU. Yderligere udgifter for dedikerede servere er det software der skal bruges for at drive selve serveren. Software til at drive serveren, kan være Windows, SQL Servere, cPanel hvis du har brug for det til administration af webserveren. Du kan også finde gratis udgivelser af lignende software, dog er det ikke at foretrække i et enterprise miljø, da der kan være mange problemer med stabiliteten af softwaren og mangler.

Skriv et svar