bbPress

bbPress er gratis, open-source forum software bygget ovenpå WordPress. Det kan installeres som et WordPress plugin direkte på din WordPress drevet hjemmeside. I modsætning til andet gammel forum software, er det ikke “klodset” og bruger ikke ekstremt mange ressourcer. Det betyder at det er nemmere at tilføje et fora til din WordPress hjemmeside. Du opnår at det er simpelt, men at du stadig kan udvide funktionaliteten i det. Det er muligt at lave multisite fora, det har skabeloner, der kan tilpasses og indbygget filter der kan forhindre spam.

bbPress startede fordi miniBB var totalt “oppustet” til support fora for WordPress. I 2004 besluttede WordPress teamet at lave deres helt eget fora system fra bunden og op. Det blev først udgivet på WordPress.org og er siden blevet lavet om til et plugin.

Fordi det er et plugin er bbPress en nem måde at tilføje et forum til en WordPress hjemmeside. Det virker med de fleste standard kompatible WordPress temaer. De fleste open-source software platforme, kræver normalt ret mange ressourcer og er ikke nemme at integrere i en WordPress hjemmeside. bbPress løser dette problem for dig, da det ikke kræver ret meget og nemt falder ind i dit WordPress tema. Det er udviklet af de samme mennesker der skabte WordPress og derfor følger det også retninglinjerne for at det skal være småt og let. Samtidig er det meget nemt at udvide og kan også håndtere op til flere fora på samme tid. Der er også en meget aktiv support sektion, hvor de bidragende hjælper med at læse fejl og problemer.

Skriv et svar