Egne felter

Egne felter, bliver også refereret til som meta på indlæg (post meta). Det er en funktion i WordPress som lader brugere tilføje yderligere information, når de skriver et indlæg. WordPress gemmer denne information som meta data. Brugerne kan få vist denne meta data, ved at bruge skabelon tags i WordPress temaer.

Her er nogle eksempler på egne felter:

  • Overskrifter du tænker skal indgå i indlægget
  • Musik du lytter til, mens du skriver indlægget
  • En bedømmelse eller anmeldelse til et produkt du er ved at vurdere
  • Eller noget helt fjerde, som du selv synes er passende

Egne felter er som standard skjult i WordPress. Hvis du gerne vil have boksen med egne felter frem i din editor. Skal du klikkeSkærmindstillinger knappen i øverste højre hjerne af din admin skærm. I menuen der kommer frem, skal du blot sætte hak i boksen ud for “Egne felter“.

Denne funktion er primært lavet til designere og udviklere, så de kan udvide WordPress funktionerne. Forskellige temaer og plugins benytter egne felter til at opbevare yderligere information, som er relateret til indlægget. Et eksempel kunne være meta data der indeholder SEO, som kommer automatisk, hvis du installerer Yoast SEO.

Udviklerne af plugins kan også lave smarte paneler, så du som bruger ikke skal rode med egne felter (her taler vi om ID’er og værdierne).

Skriv et svar