Redaktør

I WordPress vil ordet Redaktør ofte referere til en foruddefineret brugerrolle i det indbyggede WordPress brugersystem. Brugere med rollen redaktør har mulighed for at skrive, redigere, udgive og slette indlæg samt sider. Dette inkluderer også artikler der er skrevet af andre brugere. De kan også ændre, godkende eller slette kommentarer. Deres privilegier går derfor ud over bare at tilføje og fjerne indhold. De kan også administrere kategorier, tags, tilpassede taksonomier og endda uploade filer. En bruger med redaktør privilegier har også mulighed for at læse private indlæg og sider.

Kun administrator rollen har flere privilegier end redaktør rollen, når det kommer til muligheder i WordPress. Begrænsningerne ved denne rolle er, at den ikke kan få adgang til WordPress indstillinger, temaer og plugins. Med andre ord, kan de administrere indhold og slette det. De kan bare ikke udføre administrative opgaver på hjemmesiden.

Eftersom en redaktør kan slette artikler, selv dem der er udgivet. Anbefales det at du kun giver denne type rolle til en person du stoler på. Hav også i tankerne, at du kan tilføje og fjerne muligheder til rollerne i WordPress. Hvis du derfor ikke er sikker på, at du vil give brugeren alt den funktionalitet rollen har, kan du tilpasse rollen, så den passer til dine krav.

Skriv et svar