Standard tema

Som standard når du installerer WordPress, vil der være et standard tema, der viser frontend delen af din hjemmeside. Det er helt automatisk det første tema, du vil se, når du installerer WordPress. Du kan derefter skifte det ud med et hvilket som helst andet tema, hvis du ønsker det.

Det gode ved det indbyggede standard tema, er at det er designet til at vise en masse funktioner i WordPress. Derfor vil du også opleve, at du faktisk godt kan bruge det til at lave de fleste basale hjemmesider med. Standard teamer fungerer også som en form for tema, din hjemmeside kan falde tilbage på. Forestil dig du har et tema der bliver slettet eller noget skulle gå galt, så tager det tema over, så din hjemmeside ikke går ned.

Det førte standard tema

Det allerførste standard tema i WordPress, blev udviklet af Matt Mullenweg, da WordPress blev født tilbage i 2003. Den gang havde brugerne ikke mulighed for at skifte tema og derfor var de tvunget til at have standard temaet installeret. Efter det oprindeligt originale tema kom der i version 1.2 af WordPress det man kaldet for WordPress Classic. Vi skal faktisk helt frem til version 1.5 af WordPress, før brugerne fik mulighed for at skifte mellem WordPress Classic og det nye tema kaldet Kubrick. Rigtig mange skiftede tema og anvendte Kubrick frem til WordPress 3.0, hvor TwentyTen blev introduceret.

Siden 2010 er der hvert år, kommet et nyt standard WordPress tema, som også er opkaldt efter året. TwentyTen er den dag i dag stadig det mest populære set på antallet af downloads.

Skriv et svar