Vedhæftning

Ordet vedhæftning bruges når der tales om filer uploadet til WordPress fra din editor med sider og indlæg. Når en fil uploades ved at bruge “Tilføj medier” knappen fra editoren i WordPress. Bliver den uploadede fil automatisk en vedhæftning til den givne side eller indlæg. Filer uploadet direkte til die mediebibliotek er ikke navnligt vedhæftet til en side eller et indlæg. En vedhæftning kan være enhver form for fil, der kan uploades ved at bruge medie uploaderen.

Tema udviklere kan bruge forskellige vedhæftningsfunktioner, ved at bruge skabelon tags og betingede skabelon tags. Disse kan bruges til, at manipulere udseendet af indlæg med vedhæftninger. Et klassisk eksempel på brug af vedhæftninger sammen med indlæg er, at indsætte det udvalgte billede. Disse billeder kan sættes til noget standard, et kategori billede eller et nyt billede for hvert indlæg. (det vil så være en vedhæftning til det givne indlæg, som vises på den måde temaet er sat op).

Mediebiblioteket har et underpanel der også kan bruges til at vedhæfte medier til et specifikt indlæg, efter der er blevet uploadet til mediebiblioteket. Medier der er uploadet direkte til et specifikt indlæg, eller refereret til bestemt indlæg, bliver automatisk vedhæftet til det indlæg. Medier der er vedhæftet et indlæg kan også “ophæve” vedhæftningen, hvis indlægget slettet fra WordPress. Disse medier kan tilføjet igen til et andet indlæg, på samme måde som de var vedhæftet til det originale indlæg. Medier kan også vedhæftes til flere forskellige indlæg på samme tid, og fjerne vedhæftningen til disse indlæg, hvis det er nødvendigt.

Skriv et svar