plugins til vedligeholdelse af wordpress
Posted on / by Christian / in WordPress

12 af de bedste plugins til vedligeholdelse af WordPress hjemmesider

Vedligeholdelse af WordPress kan være noget vi alle har brug for at gøre engang imellem. Vi tager i denne artikel et kig på nogle af de plugins vi mener er bedst til at sætte din hjemmeside i vedligeholdelsestilstand.

Det er altid en god ide at sætte sin WordPress hjemmeside i vedligeholdelsestilstand, hvis man udfører en større ændring af det visuelle eller laver helt om på siden. Hvis du blot tilføjer en ny side, et plugin eller laver noget indhold som et indlæg, er det ikke nødvendigt at sætte hjemmesiden i denne tilstand. Dette gælder også, hvis du blot opdaterer et plugin.

Du kan f.eks. bruge et “kommer snart” tema imens du udfører din opdatering af siden. Læs med nedenfor hvor vi tager et kig på de forskellige plugins til vedligeholdelse af WordPress.

Bedste plugins til vedligeholdelse af WordPress hjemmesider

Under Construction

12 af de bedste plugins til vedligeholdelse af WordPress hjemmesider 1
Under Construction udviklet af WebFactory Ltd

Under Construction Page. Udvikleren af dette plugin siger det lidt med navnet på dette plugin. Hvis du ønsker at sætte din hjemmeside i vedligeholdelsestilstand hurtigt, skal du bruge dette. Dette plugin er nemt at komme i gang med, der er ikke noget kompliceret. Enhver WordPress bruger kan bruge dette plugin til at være sikker på besøgende ikke ser en hjemmeside der er i “stykker”.

Det giver dig mulighed for at sætte en dato det skal deaktivere sig selv, så din side igen er synlig for besøgende. Der medfølger nogle temaer til dette plugin som ser virkelig godt ud. De er rette imod at det skal være “vedligeholdelse” som bliver symboliseret til besøgende. Du kan selvfølgelig altid modificere dem med CSS hvis der er noget du ønsker at lave om på.

Du har mulighed for at indstille titel og samt den meta beskrivelse søgemaskinerne skal vise imens din side er under vedligeholdelse samt integrere Google Analytics. Det er et af de plugins som er allermest brugt, netop til dette formål. Der bliver ydet en fin support fra udviklerens side. Hvis du er på udkig efter et simpelt plugin, som har alle de gængse funktioner, er dette et plugin vi vil anbefale dig at tage et kig på.

WP Maintenance Mode

12 af de bedste plugins til vedligeholdelse af WordPress hjemmesider 2
WP Maintenance Mode udviklet af Designmodo

WP Maintenance Mode er et plugin der understøtter Responsive design. Du får her et plugin med en “visuel bygger”, der tillader dig at oprette din under vedligeholdelse side nemt. Du har mulighed for at ændre på tekst, farve samt baggrundsbilledet der bliver vist til de besøgende.

Du får samtidig alle mulighederne som mange andre også tilbyder med kontakt formular, tilmelding til nyhedsbrev, sociale medie ikoner, nedtælling osv.

Maintenance Mode by SeedProd

12 af de bedste plugins til vedligeholdelse af WordPress hjemmesider 3
Coming Soon Page & Maintenance Mode udviklet af SeedProd

Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd er et WordPress plugin af høj kvalitet. Det virker perfekt med alle temaer du måtte ønske at bruge til visning for dine besøgende. Det er lavet med HTML5 og CSS3 og er fuldt ud responsivt, så du ikke kommer til at gå på kompromis med kvaliteten overfor dine mobilbesøgende.

Du kan også bruge dette plugin med multisites som f.eks. BuddyPress sider. Dette plugin har en pro version, som giver dig andre fantastiske funktioner. Disse er ikke nødvendige for at bruge dette plugin, men er mere nice to have.

Ultimate Maintenance Mode & Under Construction Mode

plugins til vedligeholdelse af WordPress
Maintenance Mode & Under Construction Page udviklet af Weblizar

Et super plugin til vedligeholdelse af WordPress sider der giver dig en statisk side til alle besøgende der ikke er logget ind. Brugere som allerede er oprettet, med en konto der ikke er Admin vil stadig ikke have adgang, hvis de forsøger at logge ind. Det geniale ved dette plugin er, at det opretter en statisk side med et billede af din forside. Det gør at dine besøgende kan få et lille glimt af hvad du går og laver. Det vækker som oftest interesse og holder folk på din side længere, hvilket man ikke kan klage over.

Du kan tilføje en brugerdefineret besked, overskrift samt ændre baggrundsbilledet efter hvad du ønsker. Samlet set er det et plugin der er yderst brugbart når du udfører redigering / vedligeholdelse af WordPress.

Simple Maintenance

12 af de bedste plugins til vedligeholdelse af WordPress hjemmesider 4
Simple Maintenance udviklet af naa986

Dette plugin er nemt at bruge, det er meget “light” i forhold til andre. Det kan vise en vedligeholdelsesside. Alt du skal gøre for at komme i gang, er blot at uploade dette plugin til din WordPress hjemmeside og aktivere det.

Det er udviklet med HTML5 og et fuldt responsivt design, der gør din side bliver optimeret til mobile enheder.

Slim Maintenance Mode

12 af de bedste plugins til vedligeholdelse af WordPress hjemmesider 5
Slim Maintenance Mode udviklet af Johannes Ries

Slim Maintenance Mode er et andet meget simpelt plugin. Der er ingen komplekse indstillinger du behøver bøvle med i dette WordPress plugin. Du skal uploade det til din WordPress hjemmeside og blot aktivere det når du ønsker at udføre vedligeholdelse af din hjemmeside.

Mens brugeren/besøgende af siden ser en meget simpel besked, hvor der står “Maintenance”. Kan du som admin se den fulde side, så du i ro og mag kan udføre de ændringer du ønsker, uden at være bange for det kommer til at chikanere dine besøgende. Det er som sagt meget simpelt at bruge og kan anvendes, hvis man udfører en hurtig ændring af siden. Dog anbefales det ikke, hvis du er ved at opbygge en side og gerne vil fange interesse hos de besøgende.

Site Offline or Coming Soon

12 af de bedste plugins til vedligeholdelse af WordPress hjemmesider 6
Site Offline Or Coming Soon Or Maintenance Mode udviklet af Chandra Shekhar Sahu

Site Offline or Comming Soon er et plugin i den høje ende af kvalitets skalaen. Når du aktiverer vedligeholdelse/maintenance funktionen, vil en normal bruger se en “splash” side, med din pre-definerede besked. Som admin vil du altid se den fulde side, og have mulighed for at se de ændringer du måtte foretage.

Som nogle af de andre plugins i den høje ende, har det nogle geniale funktioner der giver indgående traffik / besøgende muligheder. Du kan f.eks. opsætte nyhedsbrevs formularer, indsætte links til dine sociale profiler og designe udseendet samt en velkomstbesked.

Easy Pie Maintenance Mode

12 af de bedste plugins til vedligeholdelse af WordPress hjemmesider 7
Easy Pie Maintenance Mode

Et andet ekstremt populært plugin til WordPress, der også åbner op for vedligeholdelse af WordPress er Easy Pie Maintenance Mode. Dette plugin har over 30.000 downloads og sikkert endnu flere installationer. Det giver dig fire temaer at vælge imellem, og disse temaer er lavet i responsivt design som gør dine mobile besøgende glade.

Du kan tilføje dit logo og designe headeren / toppen af siden. Der er mulighed for at indsætte en besked efter eget ønsker. Skulle du få lyst kan du nemt tilføje dit eget CSS til dette plugin.

Minimal Coming Soon & Maintenance Mode

12 af de bedste plugins til vedligeholdelse af WordPress hjemmesider 8
Minimal Coming Soon & Maintenance Mode udviklet af WebFactory

Et meget simpelt, men spækket med power plugin til vedligeholdelse af WordPress. Det hjælper dig med at opsætte en kommert snart / åbnings side til din hjemmeside. Det et meget fleksibelt, og virker perfekt med alle slags temaer, hvor du samtidig har mulighed for at ændre temaet efter efter eget ønske.

Dette plugin er meget brugbart hvis du har brug for et plugin, hvor du kan benytte det sammen med alle salgs temaer og gerne vil have mulighed for at justere lidt på det.

Maintenance

12 af de bedste plugins til vedligeholdelse af WordPress hjemmesider 9
Maintenance udviklet af fruitfulcode

Et meget simpelt plugin der viser din side er under vedligeholdelse. Dette plugin hjælper dig med at komme i gang med det samme, der er ingen komplicerede indstillinger for at benytte dette plugin.

Du har mulighed for at vælge imellem fire forskellige responsive temaer til visning på din WordPress hjemmeside. Du kan indsætte en nedtællings funktion der lader dine besøgende se hvor lang tid der er til du igen åbner hjemmesiden. Der er også mulighed for at tilføje en process bar osv. som alt sammen er med til at peppe designet lidt op.

Ultimate Coming Soon Page

12 af de bedste plugins til vedligeholdelse af WordPress hjemmesider 10
Ultimate Coming soon udviklet af AccessPress Themes

Igen har vi at gøre med et meget simpelt plugin til WordPress. Det virker perfekt med alle temaer til WordPress og du har mulighed for at lave en kommer snart side hurtigt.

I det øjeblik du aktiverer dette plugin, vil enhver bruger der ikke er logget ind i systemet se din “kommer snart” side. Som admin vil du selvfølgelig stadig kunne se alle sider som de altid har været. Du skal være opmærksom på, at enhver bruger der er logget ind stadig vil se siden som den altid har været.

Dette plugin giver dig mulighed for at tilpasse en del. Du kan ændre baggrundsfarve, logo, skrifttype, osv. alt efter hvad du ønsker. Selve koden er udviklet med HTML5 og CSS3, hvilket betyder det også er optimeret til mobile enheder, og performer på et højt niveau.

Jeg håber denne liste har givet dig en ide om, hvor mange plugins der findes til at sætte WordPress i vedligeholdelsestilstand. De er alle gratis og du behøver derfor ikke gøre andet end blot at downloade det du mener er bedst og installere det på din WordPress hjemmeside.

Skriv et svar